Η συμπλήρωση των δηλώσεων είναι απλή, όσοι όμως συναντήσουν δυσκολίες,μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του Γραφείου Κτηματογράφησης. Επιπλέον, στο Γραφείο Κτηματογράφησης θα διατίθενται οδηγίες αλλά και συμπληρωμένα υποδείγματα, καθώς επίσης και κατάλογος στον οποίο θα περιλαμβάνονται τα έγγραφα που υποβάλλονται μαζί με τη δήλωση.

Στα Γραφεία Ενημέρωσης Μαλεβιζίου και Χερσονήσου υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης κοινού για οποιαδήποτε απορία. Έτσι θα ενημερωθείτε έγκαιρα και υπεύθυνα, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μεταβείτε στο κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης.

Επιπρόσθετα των προαναφερθέντων, μπορείτε να υποβάλλετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής δήλωσης με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω του τηλεφώνου 2810-255800 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τους Καλλικρατικούς Δήμους Μαλεβιζίου και Ηρακλείου (εκτός των ΟΤΑ Καλλιθέας και Νέας Αλικαρνασσού)
  • Μέσω του τηλεφώνου 2810-256400 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για τον Καλλικρατικό Δήμο Χερσονήσου και τους ΟΤΑ Καλλιθέας και Νέας Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου